handy-(wo)man

Jag är den händiga i den här familjen, och har sen jag flyttade hemifrån för 6 år sedan har verktygssamlingen bara vuxit, och det oundvikliga skedde. Verkygslådan blev för liten för mina (girl)powertools.
Men nu har jag byggt en ny! Här syns även de nya tillskotten i verktygsväg, en uråldrig borrmaskin och en sticksåg.Fast den var lite trist, lådan, så jag målade om den:Fortfarande tråkig, så jag klistrade ihop en bild i GIMP:Förde över den på lådans ena sida:och målade den med oljefärg:Fortfarande inte nöjd. Så jag skissade upp två rosor:Nu känns det bättre! Jag målade i rosorna också, och tadaa, snygg verktygslåda!

Den väger ungefär ett halv ton, men nu finns det få saker jag inte kan fixa.


arg som fan (men det är inte lätt)

 

Lina: -skit-tv som kom utan fjärrkontroll, och skit-universal-fjärrkontrollen som inte funkar! Om du någon gång någonsin engagerade sig i praktiska saker som typ att TVn brunnit upp, skulle jag sluppit göra det här själv och sluppit lägga ut 350 spänn på SKIT!!!

Daniel: _-Äh, ta det lungt, du vet ju inte om det inte funkar, jag ska laga mat och diska klart och ge katterna lyxmat, så kollar vi på det där sen.

Lina: - MEN DET FUNKAR INTE! JAG HAR FÖLJT MANUALEN! DET ÄR BAAAAJS! OCH KOSTADE ALLA PENGAR JAG HADE!

Daniel: - Men nu var det ju nästan inga pengar alls, och vi har pengar kvar, jag sätter över till dig ikväll så du har lite att röra dig med.

Lina: -SKIT SKIT SKIT! OM JAG BARA VAR EN BRA MÄNNISKA SKULLE JAG KÖPT RÄTT GREJER PÅ EN GÅNG OCH INTE BEHÖVT VARA DÅÅÅÅLIG!!!

Daniel: -Nu får du en kram och lite mat så känns det bättre.

Lina: - NU GER JAG FAN I DET HÄR, NU GÅR JAG OCH SPELAR WoW!

Daniel. - Gör så du älskling, maten är snart klar.


(jag älskar honom över allt annat, men han gör det förbannat svårt att vara arg. skitgubbe.)


hej bloggen

Idag har jag köpt en ny TV, det blev en billig grå klumptv från myrornas, en klart värdig ersättare till min gamla minitv som hastigt bestämde sig för att den var färdig med livet och tog eld förra veckan.

Jag firade med att spela min akvarie-dvd med hemtrevligt bubbelljud. En kopp te och lite Queen på det så är allt kalas.

självporträtt<---- Klicka för större bild

idag har jag lekt med min ritplatta. jag har liksom ingen erfarenhet av ritplattor, det är typ andra gången jag använder en. men det var kul, speciellt att rita ett "fult" självporträtt, i en helt annan stil.


alla sjärtars dag

Jag- Måste vi fira skiten i år? jag vill inte, jag orkar inte vara gullig och skit.
Daniel- Ja, vi kan ju prova att inte vara bittra på en dag? har du alltid varit såhär bitter?
Jag - det är inte mitt fel, ju äldre och fetare jag blir, ju bittrare blir jag.
Daniel- Ja, för du är verkligen lastgammal. Jag tror att du lider av en autoimmun psykisk sjukdom, ju bättre allting är, ju bittrare måste du vara. Visst är det så? Allting är så bra, och det står inte din hjärna ut med så du blir asbitter.


ja, det kanske är så det är. autoimmun bitterhet.

det är konstigt

..vad man tänker på när man inte kan sova.

När bytte jag egentligen tandborste senast?