fest? nej för fan.

Idag är det torsdag, och i morgon är det fredag och då är det helg och då är det säkert fest någonstans och jag bara jag oooooorkar inte, jag är för gammal för att dricka ljummen öl och tjuvröka i köksfönstret medan någon leker tjack-DJ med spotify och någon som luktar uppspytt rödvin ska visa ett "asroligt" klipp på youtube, och sen står man lutat över någons huvud och jag har för stora bröst, jag får ont i ryggen av att stå lutad sådär men man ska bara kolla EN sak till som blir en sak till och tillslut är det farbror rutten blomkål och asiatiska kampsportare i hela hjärnan, och helt plötsligt är klockan elva och man måste gå NU, annars missar man "allting" ute på krogen, och jag hittar inte mina kängor i röran av svarta 20 håls Undergrounds i hallen, och alla ska kissa och mascaran har kladdat och huvudvärken kommer smygande men plötsligt står man i snön ute på gården och fingrarna fryser fast i folkölsburken och VARFÖR tog jag inte den varma kappan, och några ska åka taxi men jag är för snål och det tar bara en kvart att gå och Daniel vinglar betänkligt och i bankomatkön frågar ett fyllo med LHC-tröja om jag "är en såndär punkare" och "vad jag står för" och inne på puben spelar de förra årets hits på trummhinnespräckarvolym och det är lika dåligt nu som då men jag dansar och ler och rör kängorna över glasskross och utspilld öl och vid bordet sluddrar någon och spiller söt cider över ärmen på min blus och jag säger att det är okej, men det är det inte egentligen, för ärmen blir blöt och kladdig och kommer störa mig hela natten, jag vill gå hem, men sällskapet vill stanna en stund till och sjunga med till 800 grader med Ebba Grön och några hånglar vilt i ett hörn och någon med "solblekta slingor" och escada-parfym och tequilaandedräkt ska förklara sin kärlek till mig för jag är "så annorlunda och häftig, du går din egen väääg, liksom" och jag ursäktar mig och går till toaletterna med spyor i handfaten och ser mig i spegeln och jag har dallriga överarmar och ringar under ögonen och vill hem nu. Daniel tittar på mig med blöta, berusade ögon och frågar om jag mår dåligt och jag säger att jag mår lite illa, för jag orkar inte förklara att hela skiten ger mig ångest.
Taxin kostar 130 spänn och det hade fortfarande bara tagit en kvart att gå och jag somnar med sminket på och morgonen efter dunkar huvudet och jag drar täcket över huvudet igen och vill bara dö dö dö.jag tror jag stannar hemma i helgen, tills den här tillfälliga bitterheten gått över och jag blivit en normal 24 -åring igen.

Kommentarer
Postat av: Frida Walström

Det bästa jag läst på länge.

2010-01-28 @ 11:43:40
URL: http://vintagesmulor.blogspot.com/
Postat av: catcall

taaack, Frida!

2010-01-28 @ 11:59:27
URL: http://catcall.blogg.se/
Postat av: weeanna

Väl skrivet! Jag joinar the praise. och jag känner igen mig.. ..vi kan dricka öl/vin och titta på star trek tillsammans istället? Och ha-ha! Jag har hittat din blogg! ,D (jag känner stalkerpoängen ramla in, men jag är snäll, jag lovar.)

2010-01-28 @ 12:08:29
URL: http://weeanna.net
Postat av: catcall

jaaa, weeanna, ett par öl med Jean Luc Picard i hemmets lugna vrå låter mycket trevligare! Säg till om du behöver semester i Linköping ett par dagar.

2010-01-28 @ 12:33:14
URL: http://catcall.blogg.se/
Postat av: nebs

<3<3<3<3... är det enda jag kan säga. :)

2010-01-28 @ 12:57:47
Postat av: Anna

Min syster skickade detta inläget till mig och det var det absolut bästa jag läst!!!!!! hahahhahaha så jävla huvudet på spiken!!! jag är fan 33 och känner likadant!!!!! hahahahhaha

Helt grymt skrivet!!!!!

2010-01-28 @ 13:06:37
Postat av: catcall

tack Anna!

2010-01-28 @ 13:17:45
URL: http://catcall.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Usch, vilken ångest.

2010-02-21 @ 12:31:26
URL: http://heartsick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0